2018-10-15 826 瀏覽
星期日揸車入大尾督吸收下新鮮空氣 順便食過lunch 慢活下由於當時都兩三點 餐廳完全無人 好靜寧!有outdoor揀 但我地怕熱就坐indoor我地一人order左一杯mocktail~紅菜頭mocktail真係第一次見 作為紅菜頭fans真係必叫 好好味 好似食緊紅菜頭沙冰咁男朋友叫左呢杯signature 唔記得左名!都幾好飲!我地叫左一個set lunch跟salad再加一個小食一個main跟餐送既salad 用蜜糖芥末汁 甜甜酸酸開胃 有一兩款沙律菜 都幾新鮮Set lunch~鮮茄濃汁大蝦意大利粉幾好食 簡簡單單既配搭加上彈牙既意粉 very good 加埋tabasco好惹味炸薯角 $58無乜特別 一定好食 份量好夠墨西哥牛肉薄餅真材實料 餡料好豐富 每人兩件非常飽 有三款墨西哥成日出現既醬都不用多講!最後送上大尾督的美景☺️

我地一人order左一杯mocktail~

男朋友叫左呢杯signature 唔記得左名!都幾好飲!

Set lunch~鮮茄濃汁大蝦意大利粉

炸薯角 $58