行街行到攰攰地想搵個地方坐底食個tea 飲杯野,上米豬連發覺依間餐廳唔錯,就決定去嘆返個All Day Breakfast一去到就聞到好香!証明無揀錯我同女友一人叫左個All Day Breakfas同一杯Why Not Both 奶昔環境方面,人比較多但都坐得舒適係逼小小,店員服務態度好好,好好笑容,食都食得開心d野食同野飲方面,All Day Breakfast 份量適中,個多士同蛋都整得唔錯。個人覺得最特別係杯奶昔Why Not Both 奶昔係朱古力溝香蕉味奶昔,飲落好特別,先有好濃既香蕉味再有朱古力味回甘,好特別,可以一試最後埋單兩個人加埋285蚊,係偏貴小小,但味道同服務都幾好,野飲特別,可以支持一下
,就決定去嘆返個All Day Breakfast

一去到就聞到好香!証明無揀錯

All  Day  Breakfast