2016-04-06 1238 瀏覽
第一次寫食評,因為我同朋友都覺得認真麻麻,唔想有下一個我地。早兩日約左朋友食飯,諗住去樓上cafe可以傾計傾耐唔洗比人趕,咁就上openrice就搵到呢間,見都有幾多好評就book枱試下。一上到去比左張枱我地,但我地想坐窗口位,就問可唔可以轉,之後個waitress就話啲枱比人book晒,但係到我地食完走果陣都唔見有人黎過。我地order左法式忌廉煙肉雜菌燴長通粉,黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,小食拼盤,藍莓果茶同紅莓果茶 。兩隻果茶味道同顏色幾乎係一模一樣,我同友人都唔太中意飲。首先係長通粉黎先,一食落去係唔熱,只係微暖,好似放左係到好耐先拎出黎咁,之後我地叫人幫我地整返熱佢,出到黎都係一樣無分別!個意大利飯就好小小,不過都只係暖唔係熱。至於個小食拼盤就中規中矩啦。個人認為如果係小人黎的話呢間唔係一個好選擇,多數都係一班人黎,環境好嘈,我同朋友傾計都要講大聲啲先聽到。ps. 朋友話個廁所好臭,聽完佢講我都無去了原本諗住聚舊傾下計,失望

兩隻果茶味道同顏色幾乎係一模一樣,我同友人都唔太中意飲。

,之後我地叫人幫我地整返熱佢,出到黎都係一樣無分別!

ps. 朋友話個廁所好臭,聽完佢講我都無去了

原本諗住聚舊傾下計,失望