2020-10-19
一家想食日本野, 星期日無BOOK位, 所以去間吾洗等既餐廳。黎左呢間黃店。伏!!坐入黎張台好細, 放4個餐之後, 連D湯同汽水都吾知放係邊, 好彩我好快食完我既四式飯, 比D空位放遲來既食物。吾緊要, 講下食物質素啦。D飯係OK既, 暖暖地。但果碗小小既刺身拼盤, D刺身一D都吾得!!!! 帶子係苦既喂!!!!!! 仲差過爭鮮既刺身囉!!!你睇下蟹子軍艦就知出品幾HEA, 我是否去左爭鮮? 仲有OVERALL刺身既厚薄都係爭鮮級, 件鰻魚壽司仲好似爭鮮既壽司, 係好懷疑係咪係爭鮮攞貨呀陰公~!呢SET OK靚仔~跟住服務生既質素, 唔知係咪新黎既, 好似發夢咁, 完全無提過有飲品或者要叫甜品, 飲品最後自己見到D人送去雪櫃拿, 我先問佢係點嗌, 佢話自己去拿。而且最後走既時候都無叫到甜品 (你吾叫佢都吾會提你), 係返到黎睇返餐牌張相, 先知有甜品, 應該係會等客人食完野送上‧仲有係呢度會漏單,漏左 追加既野食, 食完既時候, 我好似未飽, 先想起我追加既刺身, 刺身樣係靚仔既, 不過真係體驗一次夠晒~大家係大埔要"罰"黃店, 呢間可以PASS!
刺身壽司套餐
呢SET OK靚仔~
大家係大埔要"罰"黃店, 呢間可以PASS!
四色飯