2019-05-27 1916 瀏覽
本身朋友話想試好耐,咁就去試一試,又睇openrice咁好評,咁心想食放題燒烤都唔會有咩問題啦!點知一上到去坐位都幾大,坐企左,咦,有小強,細細隻 咁我同侍應講,佢都有禮貌幫我掉位!好 坐底 有個大抽油煙機,一望上去,嘩 好似成個月冇洗過咁,d油仲會滴落來,咁算 都坐底左 我地照叫野食,野食都算快來冇漏單,可能得3枱,首先食小食 刺身 、螺肉、支豆.....大獲 一食個雪藏味勁重口味,咁心想算啦都係唔係主打食物 可以原諒,之後叫牛 豬 ....一燒 ,個爐細細個,但竟然有一邊燒野勁快濃 ,一邊有火但燒3-4個字都唔熟,一燒燒左2個鐘都係頭一轉d野食,個爐勁唔掂!總結係下次唔會再去!
總結係下次唔會再去!
2019-05-08