喺沙田行完街,諗住簡單搵d野食,已經餓到極點,上openrice見呢間新開餐廳全正評,即刻衝黎食。黎到見到有十幾人等緊位,等左10分鐘入座,入到黎見到都好多空枱,唔明點解要扮好多人等緊位嘅假象。。。<軍艦壽司>我真係第一次食壽司塊紫菜係味付紫菜。大佬,吞拿魚蓉壽司都好難難食得去邊嫁喇,嘩,大佬,除左紫菜上面嘅味,同壽司飯嘅醋味,我真係食唔到有咩味!勁似自己喺屋企整壽司用四洲紫菜包住d壽司飯咁!<炸魚仔>油到好似油浸咁,一夾d油多到滴出黎!乾唔乾,或者好唔好味我都廢事comment了!<龍之卷>總之都係果句,呢間野炸野咪叫!旁邊d碎碎勁似中爛d粟米片加落去咁,9唔搭8,名將壽司d friend😂<左口魚裙邊壽司>沒有最差,只有更差👍🏻一咬落去咇水嘅,左口魚裙邊嘅肥美消失得無影無蹤!到埋單發現呢間壽司舖竟然係峰壽司集團其下!想當年,個費城卷我拜倒佢石榴裙下,一星期起碼食2次峰壽司!估唔到而家開條咁差嘅line嚇人😑

<軍艦壽司>
勁似自己喺屋企整壽司用四洲紫菜包住d壽司飯咁!

<炸魚仔>

<龍之卷>
總之都係果句,呢間野炸野咪叫!

<左口魚裙邊壽司>
沒有最差,只有更差👍🏻
一咬落去咇水嘅,左口魚裙邊嘅肥美消失得無影無蹤!

2018-09-12