2018-10-13
1923 瀏覽
嘩。。。 先前已聽過朋友親身經歷講呢間野有幾伏。。。可以食野食到有鐵絲係入面............無論係咩卡通crossover. 唔同時期都有唔同卡通fans 係fb分享伏況!!點估到今日會輪到我呢?今日約左客出黎傾野, 咁由佢發板揀地方, 我都唔好意思話轉場~所以照去啦~間店D配件係好配合主題,快子座都好靚~餐紙都係SAILOR MOON~由於都係出黎傾野為主, 我只係叫杯飲品~咁正常好似叫芒果會PAY SAFE!芒果沙冰. $49 WELLLL... 其實佢地知唔知咩叫沙冰?!痴線, 呢杯野係碎冰+ FANTA + 3粒芒果肉~~~真係多謝哂..我見識少呀~又一次擴闊視野原來沙冰可以咁樣整家~呢個係朋友點既大包 $55..我冇睇到個大包係咩味~旦佢一切開黎食我聞到有陣腐乳味 我覺得會搞笑左D不過我冇問朋友係咩餡..好似好奇怪咁~哈~~~黎呢度都真係食卡通同佈置, 食物味道同服務係零!!!! 點餐時唔知要每人點一款飲品,唔知幾時會有杯墊送, 亦唔知幾時可以有扇羅~呢間野應該係SAILOR MOON 派黎報復社會既~
點估到今日會輪到我呢?
間店D配件係好配合主題,
快子座都好靚~
餐紙都係SAILOR MOON~
由於都係出黎傾野為主, 我只係叫杯飲品~
咁正常好似叫芒果會PAY SAFE!
痴線, 呢杯野係碎冰+ FANTA + 3粒芒果肉~~~
呢個係朋友點既大包 $55..我冇睇到個大包係咩味~
旦佢一切開黎食我聞到有陣腐乳味 我覺得會搞笑左D
不過我冇問朋友係咩餡..好似好奇怪咁~哈~~~
黎呢度都真係食卡通同佈置,
食物味道同服務係零!!!! 點餐時唔知要每人點一款飲品,
唔知幾時會有杯墊送, 亦唔知幾時可以有扇羅~
呢間野應該係SAILOR MOON 派黎報復社會既~