2020-11-02
⚠️🔥警戒世人🔥⚠️‼️山頂廣場之伏伏伏伏伏‼️<Fiamma By Enrico Bartolini>今朝10am 行完山,見到呢間餐廳環境唔錯,breakfast menu價錢都係$68-$138(唔包飲品),入去之前睇openrice同google全都係劣評,但係諗住新餐廳可能少人comment姐,唔信邪就入去啦,諗住all day breakfast呢啲野唔難食得去邊丫🍳點知我錯了☹️-10am去到,餐廳都係得兩枱有客,落左order等左半個鐘野食先黎,要等ok既,你唔好俾啲咁既野我丫🙄-Hiker’s morning treat (vegetarian breakfast) $128⚠️無郁過 佢真係咁上碟的成個presentation仲衰過我去食自助餐 將所有野放哂上碟 見到都唔開胃🙄⚠️我揀左poached eggs,但係黎到同hard boiled egg無分別既🙄勁有彈性 有乒乓波feel-Buongiorno (Fiamma breakfast) $138叫正常少少 但稱不上好食-Ciabatta bread sausage breakfast $98⚠️麵包勁硬其
‼️山頂廣場之伏伏伏伏伏‼️
<Fiamma By Enrico Bartolini>
[雞蛋, 烤芝士, 炸馬鈴薯球, 蘑菇, 蕃茄, 麵包]
⚠️無郁過 佢真係咁上碟的
見到都唔開胃🙄
叫正常少少 但稱不上好食
⚠️麵包勁硬
其實呢隻麵包suppose 係crispy and soft
喂,硬同脆係有分別架喎,呢個麵包得個硬字
三碟野唯一好dd 係條腸仔同炸馬鈴薯球 (第一張相好似x嗰舊野)
三個人食左$400,完全唔值呢個價
你話野食唔好食,影下相打下咭都好丫
但呢度你叫我點影碟hiker’s morning treat呀
早知上樓上Mcdonalds食早餐好過
我相信Mc cafe個包應該會好食過佢