2022-11-30
聽說新蒲崗mikiki新開咗間一韓燒,今日在這兒工作交收完,約埋老公一齊燒下先。環境夠光孟又好光潔,侍應生有禮貌又細心介紹好幾款套餐。👍有好多款套餐選擇,仲可以追加食品添。好豐富啊!👏👏女士們梗係要食得多又可以包住瘦喇,有生酮餐選擇好開心呀!選擇1&8套餐。01飽住瘦身(豬)韓式菜包黑毛豬五花200g跟迷你沙律和韓風湯及生菜。有十幾塊黑毛豬五花,肥瘦好均勻,用生菜包住嚟食不覺油膩好特別,韓風湯入口熱辣辣好好味。👍08店長推介(牛+雞)橫隔膜牛(肉)拼牛脷拼嫩雞肉150g跟三色前菜/韓風湯和飯。一人份量其實都好多下,雞肉嫩滑,有兩款牛我都好鍾意食,牛肉燒一陣就可以食啦,配料有泡菜少少辣,好正。👍我哋仲叫咗大人氣韓式芝士年糕一件試下,嘩👍好正好creamy又軟淋淋,好好味呀,抵擋不住再叫多兩件添。👍😁溫泉蛋沙律和韓國紫菜~呢個都好吸引,溫泉蛋老公就最鍾意食,沙律爽口魚子入口卜卜聲。飲品~白桃乳酸特飲和青蘋果熱情果梳打。嘩,勁吸引,好大杯啊!打卡一流,味道清清甜甜。👍👏👏甜品~芒果糯米糍3.6牛乳雪花冰和奶油芒果牛角包窩夫。外貌勁吸引又大大杯,又是打卡一流😁內裡雪花滿滿再配芒果一舊舊滿足又清
環境夠光孟又好光潔,侍應生有禮貌又細心介紹好幾款套餐。👍
有好多款套餐選擇,仲可以追加食品添。
好豐富啊!👏👏
01飽住瘦身(豬)韓式菜包黑毛豬五花200g
跟迷你沙律和韓風湯及生菜。
溫泉蛋沙律和韓國紫菜~
飲品~
白桃乳酸特飲和青蘋果熱情果梳打。
嘩,勁吸引,好大杯啊!打卡一流,味道清清甜甜。👍👏👏
甜品~
芒果糯米糍3.6牛乳雪花冰和奶油芒果牛角包窩夫。
外貌勁吸引又大大杯,又是打卡一流😁內裡雪花滿滿再配芒果一舊舊滿足又清甜,燒完韓風真係要降下溫,超滿足呀~
奶油芒果牛角包窩夫比較甜,如果小甜可能會好啲,好味。
整體上食物質素和侍應生非常好,價錢又不算貴,下次要再嚟試其他款先。