2022-04-28
呢間爆餡三文治朋友仔都話想試好耐🐷 淨係睇賣相就已經覺得好足料😍———❤️Buy Me買大嚿叉燒鐵板三文治 $58慢燒蜜汁叉燒|越式扎肉|醋漬蘿蔔絲|火箭菜芫荽|焦糖洋蔥蛋黃醬|法式肝醬我自己最鍾意呢個 冇諗過叉燒夾落三文治度都幾好味 配搭埋醋漬蘿蔔絲會帶點酸 感覺更開胃 成份食哂都唔怕滯丫~❤️ Continental Iron House歐陸監獄鐵板三文治 $54芝士通心粉 |番茄肉丸|炸薯餅|甘藍菜沙律|荷包蛋| H3燒烤醬|俄式蛋黃醬第一次食加左通心粉既三文治 好有新鮮感 加埋肉丸 有種錯覺好似係食緊肉丸意粉咁 成份既飽肚力簡直係max 無蛋不歡既我 一早睇中左佢入面隻荷包蛋 整體都幾match~❤️自家製蟹肉忌廉餅 $38出色既蟹餅 炸皮唔會太厚 炸得夠哂脆 蟹肉配忌廉好惹味 口感又有點creamy 正正~❤️ H3自家手切薯條(M) $25手切薯條既好處就係夠厚~ 有點可惜係冇醬點🙈❤️ 蜂蜜檸檬特飲 $38❤️ 粒粒蜜桃檸檬特飮 $38兩杯飲品都好消暑 酸酸甜甜夠開胃 蜜桃個款會偏甜少少 個人會喜歡蜂蜜檸檬多啲~💫有點欣賞佢地三文治既外賣盒包裝好fit size完全唔怕買到番去會「變
淨係睇賣相就已經覺得好足料😍
❤️ H3自家手切薯條(M) $25
手切薯條既好處就係夠厚~ 有點可惜係冇醬點🙈
❤️ 蜂蜜檸檬特飲 $38
❤️ 粒粒蜜桃檸檬特飮 $38
💫有點欣賞佢地三文治既外賣盒包裝好fit size完全唔怕買到番去會「變樣」🤪
歐陸監獄鐵板三文治
自家製蟹肉忌廉餅
蜂蜜檸檬特飲
H3自家手切薯條(M)
自家製蟹肉忌廉餅