2022-11-26 112 瀏覽
鋒哥廚房 可以再去✌🏻真。任食海鮮 本身係先烤魚 然後醉雞煲 再轉辣雞煲轉左menu 冇烤魚 轉左係羊腩煲都冇所謂丫 我旨在食海鮮je去到發現佢任食任飲 唔只係個d 平時一罐罐一包包嘅嘢飲 仲有係生啤!!生啤!!! 🍺🍺仲要竟然有凍杯😮😮 我見識少 平時去嘅都唔會有凍杯 我飲開清口嘅 就揀左一杯 Asaki 之後發現有Hoegaarden 即刻將個胃分割一部分出黎裝一杯凍嘅福佳,你個福佳丫!真係飲幾杯都回本 就算入黎唔食野 328 加1飲兩個鐘都唔係唔貴佢仲有個6個鐘任飲任食 好似458 嘅plan 真係飲到你嘔之後慢慢再食番都得海鮮自己出去拎點步署? 乜L都拎番去試啦鮑魚 👍🏻👍🏻👍🏻超新鮮 有d仲有少少喐動 煮啱時間 爽口 印象食左10隻 大推👍🏻貴妃蚌 新鮮卜卜脆 人頭一打走唔甩扇貝 大大隻 正常發揮白蜆 鮮甜 我食隻隻冇砂 同檯就不幸了龍蝦 呢個價錢有得食 都唔會諗太多 肉質正常 唔會浮誇到講龍蝦鮮甜水蟹 嘩 睇相啦 睇下d膏蟶子仔 好食 有d都爽口鮮甜蝦 不過不失啦 有鮑魚嘅情況下 佢就可以食幾隻就夠了螺肉 OK la.......青口 OK la......龍躉 遲入座 好
鋒哥廚房 可以再去✌🏻
真。任食海鮮 本身係先烤魚 然後醉雞煲 再轉辣雞煲
轉左menu 冇烤魚 轉左係羊腩煲

白蜆 鮮甜 我食隻隻冇砂 同檯就不幸了

水蟹 嘩 睇相啦 睇下d膏

蟶子仔 好食 有d都爽口鮮甜

蝦 不過不失啦 有鮑魚嘅情況下 佢就可以食幾隻就夠了

螺肉 OK la.......

青口 OK la......

龍躉 遲入座 好似食到一片咁大把

九肚魚 甜 甜 甜 甜 但 骨骨骨骨骨。。。好L多骨

脆肉鯇 好食 真係脆嘅 放題黎講 係真脆肉嘅 抵讚

牛肉 唔係肥膏牛肉 係少少肥嘅牛肉片 跟日式火鍋個d 唔同 要食 食唔停口

雞煲個雞 肥美 成隻比晒你😮

丸菜個d一舊都冇食過😂

最後見成個鍋幸福痛風個湯頭鮮甜無比
膽粗粗同同檯講問下有冇白飯
嘩!真係有!
即刻食埋d野 放個飯落去
好幸福嘅痛風感😍

最後仲有任食movenpick 士多啤梨雪糕 餐廳裝黎 水dd嘅 偷食左一啖之後都係食番個香芋甜筒 想食最低個個朱古力筒尖🤪