2021-07-18
好朋友生日想食放題,一定要慶祝啦🎉🎉🎊,上網搵咗間喺旺角瓊華嘅八幡屋食M5和牛放題。早1日前訂座,仲有額外贈送以下特別優惠:兩位訂座每位送鮑魚一隻、四位訂座送海膽/生蠔刺身一客,每位送鮑魚一隻😍😍、六位或以上訂座免費升級蕃茄龍蝦湯底。唔單止有升級飯惠,仲要第2位有半價優惠呀,抵到你唔信。 🤑🤑🤑好彩book咗位咋,去到全場爆滿。 先落咗個湯底,主要有8款,其中6款都免費,如果要蕃茄龍蝦湯🦞、鴛鴦湯、麻辣湯🌶🌶就要另外加錢,最後我哋揀咗唔使加錢嘅壽喜燒,醬油味都幾香濃。 之後店員就送上海鮮同刺身啦。海鮮方面有鮑魚、海蝦、青口、帆立貝、蜆、螺、廣島蠔等。而刺身就有甜蝦、希靈魚、三文魚🍣、吞拿魚、帆立貝、螺片,全部都好新鮮鮮甜呀。 終於食主菜啦,澳洲M5和牛🐮,啲牛味好濃呀,肉質嫩滑,油花分佈平均。除咗M5和牛,亦都有牛肩胛、美國進口牛肉🐮、黑豚肉🐷同埋豚腩片🐖。仲有即叫即製嘅燒大蝦🦐,燒金菇牛肉卷等多款日式燒物、天婦羅炸物。 當然唔少得啤酒汽水,清酒無限供應🍻🍺🍶 自助吧出面有各式丸類🍡、蔬菜🥦🥬、醬料、公仔麵、啫喱、沙律🥗,而啲沙律全部都用樽裝起,保證安全衛生。 最後食埋雪糕🍦雪條做甜品
好彩book咗位咋,去到全場爆滿。
當然唔少得啤酒汽水,清酒無限供應🍻🍺🍶
最後食埋雪糕🍦雪條做甜品就perfect!