2021-07-19
🫓父親節嗰日搵左呢間新開嘅任食燒肉 滿足一下食肉獸爸爸 同埋老一輩好似比較鍾意任食 覺得抵🫓呢間有5個plan ,全部都係任食 ,價錢由$268-$458。$418有澳和牛,$458有任食SRF極黑和牛。 除左$458個餐有120分鐘 其他都係100分鍾🫓我地今次揀左 $368 極上牛小排配海鮮放題 有108品一開始會拎左一盤每樣都有d嘅牛黎 之黎就可以係電話加單🫓👍推薦極上牛小排同埋醬油味激罕煙燻壺漬封門柳(個名好長😂)封門柳肉味超濃 而且好淋🫓海鮮方面 都有帆立貝,帶子,蝦仁。個牛油香草燒帶子好大好大隻🫓除左燒肉以外 都有好多小食可以點 例如枝豆 炸金薯丸 炸雞(醬油/香辣/芝士)雞軟骨 燒年糕 炸饅頭等😂數唔晒👍推薦 椰汁流心球 炸金薯丸 炸雞都唔錯 但再食會好易飽⭐️必試個椰汁流心球 🥥係一個炸嘅波波球 入面有流心椰汁 超好食 我食左3粒 好想再食 但要食肉🫓外面都有沙律 少量小食(流沙包魚蛋嗰d) 雪糕 同野飲 雪糕係有yogurt 揀😋🫓好欣賞每個位自己個碟都有個小網子 可以放d燒完未食嘅野 又可以隔一隔油🫓新開張服務特別好 會主動介紹每樣牛 點落單 外面有咩拎 建議點燒 主
🫓我地今次揀左
$368 極上牛小排配海鮮放題 有108品
一開始會拎左一盤每樣都有d嘅牛黎 之黎就可以係電話加單
封門柳肉味超濃 而且好淋
👍推薦 椰汁流心球 炸金薯丸 炸雞都唔錯 但再食會好易飽
🫓新開張服務特別好 會主動介紹每樣牛 點落單 外面有咩拎 建議點燒 主動換網(很重要)
🫓不過100分鐘就有少少短 如果120分鐘會更佳
🫓全屋人都食到好飽好滿足
味道:
服務:
環境:(餐廳全部都係卡位 坐得舒服)
性價比: