2016-11-23 1994 瀏覽
見到隔離枱的龍蝦十分大隻,因此我們決定一試,原隻龍蝦擺喺錫紙上面燒,保留它的原汁原味,不經任何調味 肉質飽滿而且口感十分彈牙,十分美味呢首先我地嗌左前菜,冷盤蕃茄凍凍地,味道較甜,酸味不重之後就嗌咗薯片,青口,薯片切得比較薄 很難燒喔,不建議叫。青口肉夠大隻和飽滿,我們還點了芝士丸,雞腎,雞翼和金菇肥牛。他們的質素也很不錯,很適合燒烤。特別鍾意佢已經醃製嘅燒雞翼,調味很不錯,而且肉質鮮嫩,滿足到我。我們點了bbq醬,把肉類沾上bbq醬又是另一種風味。我們亦點了些雞髀菇,紹菜 。極力推介嘅係芝士金菇,芝士包圍住啲菇。而且味道香濃,芝士控必點,不過粟米就唔算好重牛油味。燒菠蘿等均做得不錯,到了甜品的環節,我們點了芝麻餅乾夾棉花糖,燒蘋果燒菠蘿和香蕉朱古力 好少食一啲要燒烤嘅甜品,感覺非常之特別,值得一試。飲品方面比較特別,有樂天芒果飲品和忌廉溝鮮奶。龍蝦68蚊+任食238埋單

首先我地嗌左前菜,冷盤蕃茄凍凍地,味道較甜,酸味不重
之後就嗌咗薯片,青口,薯片切得比較薄 很難燒喔,不建議叫。
青口肉夠大隻和飽滿,
我們點了bbq醬,把肉類沾上bbq醬又是另一種風味。
我們亦點了些雞髀菇,紹菜 。

不過粟米就唔算好重牛油味。

燒菠蘿等均做得不錯,

飲品方面比較特別,有樂天芒果飲品和忌廉溝鮮奶。
龍蝦68蚊+任食238埋單