2019-11-26 949 瀏覽
最近同事推介咗間任食海鮮火鍋俾我,話性價比極高!除咗有游水海鮮,仲有多款食物選擇👍🏻坐低冇耐,店員就主動過嚟介紹,而家$338就可以任飲任食🥳是日精選燉湯花膠翅烏雞燉湯,燉湯好大盅,兩個人share都好夠飲。燉湯非常足料,湯底濃郁得嚟好清甜😋廚師推介小食芝士焗元貝配薯蓉,芝士元貝香濃惹味,薯蓉滑溜,好正!Facebook/IG點讚及分享送阿拉斯加蟹🤩估唔到咁重本,like fb/ig會有阿拉斯加蟹送!蟹肉好大舊,啖啖肉好鮮甜🤤象拔蚌刺身拼盤刺身好新鮮呀!隻蝦好大隻,好鮮甜😍麻辣花膠雞煲好欣賞佢地嘅份量,我地兩個人食,份量少少咁俾我地過下口癮,唔夠可以再加,但就唔會一開始俾一大煲你,唔會等你食完雞煲飽到食唔落其他嘢😂花膠雞煲有原味同麻辣可以揀,我哋揀咗麻辣小辣,惹味得嚟唔會過咸,仲好入味!食夠雞煲就可以轉湯煲開始打邊爐, 呢晚嘅湯底係蕃茄石崇魚湯😋先嚟海鮮盤,哇哇哇😍全部都好新鮮,店內仲有個大魚缸養住啲海鮮㗎!鮑魚好生猛,係咁郁!貝殼類有北寄貝/芒蜆/花蛤/沙白,款款鮮甜冇沙,海蝦/花蟹同樣鮮味!龍蝦肉質結實彈牙😋最抵食係,食完個海鮮盤唔夠,仲有多款海鮮可以encore!連鮑魚/蟶子/花

坐低冇耐,店員就主動過嚟介紹,而家$338就可以任飲任食🥳

是日精選燉湯

廚師推介小食
芝士焗元貝配薯蓉,芝士元貝香濃惹味,薯蓉滑溜,好正!

Facebook/IG點讚及分享送

象拔蚌刺身拼盤
刺身好新鮮呀!隻蝦好大隻,好鮮甜😍

麻辣花膠雞煲

最抵食係,食完個海鮮盤唔夠,仲有多款海鮮可以encore!連鮑魚/蟶子/花蟹都係任食㗎!

安格斯牛肉
肉嫩,牛味濃,質素唔錯!

仲叫咗其他火鍋配料,款款都好正!

甜品同飲品都係任食任飲!呢餐海鮮火鍋真係食得好盡興!好抵呀!