1K
2022-07-05 45 瀏覽
最近迷上食流水蝦,之前去過元朗的燒蝦蝦,已經係食過返尋味,今次近屯門就特地來呢邊食,真係滿心歡喜。呢度係地舖,門口有個好大個蝦蝦充氣公仔可以打卡,環境也是十分精美。我們選擇了門口靠蝦缸的位置,方便夾蝦,夾蝦真係好好玩,D蝦非常生猛同新鮮,放上燒爐度燒真係好過癮。另外我最鍾意就係呢度海鮮任食,有海螺,魚,生蠔,扇貝,鮑魚等等,肉類也有牛仔骨,豬排,牛排,牛仔粒。另外亦有蔬菜類,有菜有菰,應有盡有,見到都想樣樣都試啊。其實睇住D野食燒下燒下,想食蝦又可以夾下,都幾得意,食燒蝦蝦絕對係邊玩邊食,樂趣滿滿。另外仲有熟食,以防有D客人肚餓等不及燒野食,野飲,汽水,雪糕,啤酒也是任飲任食,十分正,絕對會再翻食。
2022-06-15
5 分鐘 (堂食)