凍凍地緊係打邊爐,最近就係附近既富源,$128 火鍋任食個半鐘重要全包,抵! 其實佢地個價錢成日變,好似海鮮價,試過食$128+茶介,可能無人食又減返價! 普通湯底唔駛加$,叫左個蕃茄薯仔湯底,OK!點左火煱料得既有雜菇、新鮮既海蝦、炸芋頭、豆腐、粟米、芋絲、娃娃菜、鮮支竹、雞片、豬頸肉及蔬菜。唔得既有好雪味既九肚魚、叫鯇魚腩但係黎左魚片及頭、貢丸、有好雪味既芝士丸。飲品要了一罐啤酒及一罐汽水。 其實食材大致新鮮,價錢合理,只係服務好唔合格。配料點左有D有,有D無黎,任食係咁架啦! 老細個樣已經話你知……唔好要求咁多,比D咩你,你咪食LAW!!! 由開張至今,早、午、下午茶及晚巿都試過,結論是自討苦吃!老闆長期黑面、大力放下牌及食物,到收銀果時又係黑面唔出聲手指指。其實如果覺得$128火鍋任食收費不合理,大可加價!!唔想做可以唔做!我都以為自己有問題,定係食得太多。 隔離的婆婆加朋友,叫茶都比人呼喝乜你睇唔到我幫你收緊野呀!就算在對食物及服務無要求下,可能都好難有下次。

普通湯底唔駛加$,叫左個蕃茄薯仔湯底,OK!
飲品要了一罐啤酒及一罐汽水。

其實食材大致新鮮,價錢合理,只係服務好唔合格。

2012-12-28