2021-08-11
等等HEA (九龍城).之前食過一次,今次係見到多左放題模式,加上九龍城多左宋皇檯站,依家收工去方便左好多! 基本上二百幾蚊係任食,除左有烤魚,仲有好多台灣小食,連台式飲品都係任飲! ! 呢樣真心正一黎到男朋友叫個百香果,我就叫杯店員推薦嘅奶蓋烏龍,好好飲♪(´ε` ).🔹麻辣味烤魚🔹.烤魚有蕃茄,麻辣同古早味,我地好耐無食嚕叫個少辣,一上枱好大條,有啲西芹豆卜作配料,魚肉都幾嫩,食完一條店員仲問要唔要食多條其他味🤣我地真係食唔落留肚食其他小食!.🔹大腸包小腸;雞泡魚乾;台式芝士蛋餅🔹.呢到叫野食佢會按你人數去上份量,大腸包小腸外皮糯米包住臘腸,不過不失,雞泡魚乾反而有咬口又濃味,配埋飲品好正; 芝士蛋餅就普普通通,因為唔夠熱無流心效果(´・_・`).🔹迪化街老阿伯胖魷焿🔹.因為見特別而叫,個焿類似碗仔翅咁,可以加醋仔無咁膩 ,入面有兩大粒鹹肉丸,再加幾舊店員表示台灣買番黎嘅魷魚丸咁,我最喜歡係個鹹肉丸🤣.🔹等等三杯雞; 黑松露炸花枝丸🔹.三杯雞較乾身,但都入味,花枝丸即叫即炸,都好香口!.強烈建議大家要book定位,因為我倆係平日收工黎都勁爆場,台灣飲品都有得任飲好開心(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
🔹麻辣味烤魚🔹
🔹大腸包小腸;雞泡魚乾;台式芝士蛋餅🔹
🔹迪化街老阿伯胖魷焿🔹
🔹等等三杯雞; 黑松露炸花枝丸🔹
三杯雞較乾身,但都入味,花枝丸即叫即炸,都好香口!
強烈建議大家要book定位,因為我倆係平日收工黎都勁爆場,台灣飲品都有得任飲好開心(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 等等HEA (九龍城)
九龍城福佬村道41號地下