2022-12-02
前排發現瓊華中心有間任食涮涮鍋,環境闊落、乾淨,仲可以任食唔限時😍 好少有,於是去試吓…🥢B餐 正價時段 $398/位♨️藥膳椰子雞涮涮鍋1️⃣極級Prime Grade安格斯牛頸脊2️⃣西班牙伊比利亞黑毛豬3️⃣Prime Grade美國安格斯牛肉4️⃣西班牙無激素豬肉片✨黄金地瓜條(送)任食套餐就食材內容分4級,我地揀咗第2個grade,包以上4款牛肉豬肉,其他火鍋配料、飲品就任食任飲,而甜品限每人一份。我揀咗個藥膳椰子雞湯底,椰子雞湯底就食得多啦,加藥膳嘅比較少有。湯底香滑,雞肉鮮嫩,初時有淡淡椰香,但愈食椰香味愈出😚 我最鍾意用來烚菜食,令菜更香甜💕仲有黃金地瓜條,鮮炸熱焫焫😚 表面輕脆,內裡軟綿,仲可以用唔同嘅調味粉去shake shake(✯◡✯) 愛食地瓜嘅朋友仔咪錯過呀!佢哋啲自家茶好與別不同,有水果茶,亦有冷泡茶,可甜可不甜👍🏻 其中我最鍾意佢嘅黑糖冬瓜檸檬茶,輕甜清爽( ˘ ³˘)♥︎喺呢度可以慢慢任食任食,真係幾舒服,下次可以黎呢度聚會呀🤣
🥢B餐 正價時段 $398/位
♨️藥膳椰子雞涮涮鍋
1️⃣極級Prime Grade安格斯牛頸脊
2️⃣西班牙伊比利亞黑毛豬
3️⃣Prime Grade美國安格斯牛肉
4️⃣西班牙無激素豬肉片
✨黄金地瓜條(送)