2022-09-04 696 瀏覽
葵芳炸雞小食掃街好去處 3樓呢間成日都多人排隊 依家外牆都係sica 海報🙈 簡單記錄下 (餐牌睇圖).呢間最大嘅賣點 係佢哋有多款調味粉全部任落唔嬲 實有一款調味粉啱你口味個人最鍾意紫菜粉🙈奶油洋蔥粉🙈.⭐️招牌Chok爆燒賣$22 7粒炸到金黃 脆卜卜 外脆內軟⭐️美式chok雞都係即叫即炸 熱辣辣 幾juicy.平民小食 狂落粉自己shake 過癮嘅.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_葵芳#hkfunfoodrecord黃店.#Chok雞 (葵芳)地址:葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界3069-T18號舖.⭐️評分:味道:3.5/5環境:-/5服務:-/5抵食:3.5/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies
呢間最大嘅賣點 係佢哋有多款調味粉
平民小食 狂落粉自己shake 過癮嘅
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_葵芳
#hkfunfoodrecord黃店
#Chok雞 (葵芳)
⭐️評分:
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #葵芳美食 #炸雞 #炸燒賣 #一日一黃店