💯任添、任食、任飲下午茶🤩仲要好好味😍有咁好嘅High Tea 即刻約埋閨蜜去品嘗吓🥰本來都唔喺好相信,以為我睇錯「任添」再問清楚原來真㗎!😍😍不過「任添」都要好食先得嘅!即刻試吓先🥰呢個The Grand Feast High Tea Set有90分鐘俾你任添,喺Lassana 全新推出嘅下午茶盛宴未食之前先打卡先,呢個窗邊位影相幾靚不過要注意早啲到,如果中間坐滿晒客人就唔方便影㗎啦!🥰飲品方面都好多選擇,啱晒我😍唔同其他餐廳得Coffee or Tea😛我就點咗「芒果菠蘿伯爵茶」🥭🍍其實喺沙冰嚟嘅,味道好清新,好fresh!閨蜜點咗杯咖啡☕️Lassana 喺出名飲咖啡☕️閨蜜話點都要試吓確實好香好好味😋The Grand Feast High Tea Set幾鍾意佢咸點多過甜點🥰🌟甜點🌟🔸Caramel Cake 焦糖蛋糕 🔸Mango Tart 鮮芒果撻🔸Mixed Berry Cake 雜莓蛋糕🔸Truffle Chocolate Cake 松露朱古力蛋糕焦糖蛋糕~遠睇我以為喺香腸🤣點知原來喺焦糖蛋糕🤣呢件喺成個Tea Set 唯一唔會添食嘅😛甜咗少少啫,但已經唔算好甜。鮮芒果撻
💯任添、任食、任飲下午茶🤩仲要好好味😍

有咁好嘅High Tea 即刻約埋閨蜜去品嘗吓🥰
本來都唔喺好相信,以為我睇錯「任添」
再問清楚原來真㗎!😍😍

不過「任添」都要好食先得嘅!
即刻試吓先🥰

有90分鐘俾你任添,
喺Lassana 全新推出嘅下午茶盛宴

未食之前先打卡先,呢個窗邊位影相幾靚
不過要注意早啲到,如果中間坐滿晒客人
就唔方便影㗎啦!🥰

飲品方面都好多選擇,啱晒我😍
唔同其他餐廳得Coffee or Tea😛
芒果菠蘿伯爵茶

我就點咗「芒果菠蘿伯爵茶」🥭🍍
其實喺沙冰嚟嘅,味道好清新,好fresh!

閨蜜點咗杯咖啡☕️

🔸Mixed Berry Cake 雜莓蛋糕

焦糖蛋糕~遠睇我以為喺香腸🤣
點知原來喺焦糖蛋糕🤣
呢件喺成個Tea Set 唯一唔會添食嘅😛
甜咗少少啫,但已經唔算好甜。

鮮芒果撻~好Fresh 好甜,撻仲脆口
雜莓蛋糕~不算甜
松露朱古力蛋糕~好食😋添咗兩次

🌟咸點🌟
🔹Mushroom Abalone Pastry 雜菌鮑魚酥
🔹Black Truffle Crab Meat Pastry 黑松露蟹肉酥
🔹Avocado Shrimp Tart 牛油果鮮蝦撻
🔹Smoked Salmon Toast 煙三文魚多士
🔹Parma Ham Tart 巴馬火腿撻
🔹English Scone 英式鬆餅

雜菌鮑魚酥~超可愛的鮑魚仔,入口滿滿鮑魚味
黑松露蟹肉酥~黑松露+蟹肉,無敵組合👍🏻
牛油果鮮蝦撻~清新牛油果🥑加鮮蝦好夾👍🏻
煙三文魚多士~好味,多士脆口要襯早食
巴馬火腿撻~好味😋
英式鬆餅~掛住食其他都食飽晒🤣

所有撻、多士、酥都好香脆
唔喺預先整好,擺好耐漏晒氣個種
真喺會食完想再食🥰

我哋一共添咗3️⃣Round😍
其實仲想食🤣不過都真喺飽了!
睇我添食邊幾款,你就知邊款好味啦!🥳

飲品都可以任添㗎!
閨蜜👭之後就叫咗杯有機英式早餐茶
我都喺叫返同一杯沙冰🥰

睇咗咁耐,唔好似為價錢會好貴。
佢個價錢仲可以任添真喺超級抵食!
只喺$398 for 2😍喺咪好抵呢😍

The Grand Feast High Tea Set
90mins Free Flow
Daily : 14:30-17:30

$398 for two

Lassana
中環荷李活道52號高層地下
星期一休息
星期二至日

#lassanacoffee #lassanahk #lassana #hongkong #coffee #hkcoffeeshop #coffeeshop #hkcoffee #hklocal #hkbrand #hkshop #hkcafe #hkfood #hkfoodie #hkfoodpic #hkdessert #本地品牌 #咖啡店 #香港咖啡店 #hightea #high #tea #grand #feast #下午茶 #知己 #二人 #中環 #90
芒果菠蘿伯爵茶