2021-08-25 105 瀏覽
話說最近行過先知呢到新開左個商場,機緣巧合之下約左朋友食飯。見到呢間餐廳menu中西合璧。咁就決定試下佢。平日晚上七點餐廳唔算好多人。但餐廳好闊落。環境舒適。最啱同朋友食飯傾計。我地今日點左正宗海南雞(例牌),明太子忌廉意粉同水牛城雞翼。正宗海南雞,原本對呢間又中又西嘅餐廳無咩期待,但呢隻雞令我喜出望外。首先雞肉勁滑。第二佢雞皮同雞肉之間仲有層啫喱。識食海南雞一定要食呢啲。明太子忌廉意粉,我自己好怕食呢啲意粉。因為佢汁一定好漏,但呢個汁完全唔漏之餘。忌廉味勁重,值得一贊。水牛城雞翼。雞肉肉質勁滑。當小食嚟食相當唔錯。整體成間餐廳無話主打某一菜式,但佢都做到每一道菜味道出色。我認呢到絕對適合同朋友嚟食。可以照顧晒唔同人嘅口味

水牛城雞翼。雞肉肉質勁滑。當小食嚟食相當唔錯。