2005-11-18 5 瀏覽
食過一次,印象就係好大碟!我食一個燒羊排的晚餐,飲完碗湯已經飽左一截,之後個主餐上,好大份,結果全部薯條冇食過,四十幾蚊都好抵,不過有點浪費。講番味道,大概係比茶餐廳好少少,羊排質素麻麻,用鐵板上,油仲多過黑椒汁(可能係由炸薯格度出來),所以呢度野食勁有茶記feel。服務方面,唔算好差,不過碗湯等左好耐,我朋友直情碟菠菜面食左一半都未飲湯,我摧過佢話個包未得,所以唔上湯,咁唔通上左主菜先又可以?大佬呀,醒少少可唔可以叫入面唔好咁快焗個菠菜面?想回下LI-睇錢食飯,香港好多食肆都唔歡迎單身客,因為得一個客,俾晒張檯又唔係,搭檯人地又唔歡迎,我試過一支公去一間買燒味幾出名既,我食碟飯唔夠15分鐘俾佢叫我轉左三次位讓俾人,我冇錢俾咩,谷鬼氣唔食埋就走人!
食過一次,印象就係好大碟!