2009-10-25 61 瀏覽
 五香肉丁公仔面 + 炒旦多士香腸胃 +凍奶茶少甜 $24 牛腩拉面 + 凍鴛鴦 $24叫了比水我地,叫左2個,最後要自己去拎算數!打算再叫佢比紙巾我地,算喇,個個行黎行去,都唔係做野既。。。公仔面黎到,唔熱既。。。肉丁少得可憐囉,而且面就淋晒,無味!炒旦無落盬,又唔熱,腸仔又係,放到凍晒,個樣又好似亞婆塊面咁,皺晒皮囉!好喇,奶茶黎左,飲左兩啖,超甜,乜我地唔係少甜咩唉,費時拎番入去叫佢再整喇,又唔知等幾耐,又知會唔會比人加料拉面煮左好耐,食晒個公仔面都未黎,激到我地兩個死我地兩人一致認為如果個日得閒又無野做先好黎!等左一輪,終於都黎喇,又係唔熱囉~唔好食!而且食食下,有一兩粒通心粉出現,再食,又有三四粒通心粉出現,嘩~想點呀?我叫拉面送通心粉呀?定係你無洗碗,上手食左通粉,你無碗用,就用黎不拉面比我呀?越食越多通心粉,真係唔多想食下去年鴛鴦等左好耐都未黎,又催兩次先黎。。。最後,一毫貼士都無比就走人喇。。。
 五香肉丁公仔面 + 炒旦多士香腸胃 +凍奶茶少甜 $24
 牛腩拉面 + 凍鴛鴦 $24

叫了比水我地,叫左2個,最後要自己去拎
好喇,奶茶黎左,飲左兩啖,超甜,乜我地唔係少甜咩

拉面煮左好耐,食晒個公仔面都未黎,激到我地兩個死
我地兩人一致認為如果個日得閒又無野做先好黎!
等左一輪,終於都黎喇,又係唔熱囉~
唔好食!而且食食下,有一兩粒通心粉出現,
再食,又有三四粒通心粉出現,嘩~想點呀?
越食越多通心粉,真係唔多想食下去年

鴛鴦等左好耐都未黎,又催兩次先黎。。。

最後,一毫貼士都無比就走人喇。。。
2009-10-25