2009-04-06
昨天星期日, 上open rice 搵過一D灣仔嘅cafe, 最終揀咗尼一間好似快餐格調嘅cafe食晚飯! 我叫咗網上嘅人介紹嘅 凍朱古力 $3X chocolaticious (唔知有無串錯) 同一個細size pizza. 個pizza 幾抵食, $5X 蚊差唔多有 一呎 x 一呎大嘅薄pizza(有香腸個隻) , 但個餅底食落苦苦地!! ; 柸嘢飲還可以! 成份有香蕉, 雲尼那雪糕, 朱古力同薄荷葉 (我就走咗薄荷葉) 但飲落似香蕉飲品多過朱古力!!!BF 叫咗個set dinner $11X, 有個湯, 3款揀, 蕃茄湯/ 薯仔湯/ 磨菇湯, BF揀咗薯仔湯, 有餐包但凍!! 主菜係雞胸肉+飯, 有柸飲品. 個湯無乜味! 個雞胸肉好"up", 咬到佢牙較都軟埋!!! 好難食!!!!!!cafe裡面播嘅音樂, 真係唔識欣賞~~~ 如果可以嘅, "味道分"同"抵食分"好想比0分囉!! 唔怪得食飯時間 7:45pm-8:00pm, 成間舖都係得4個客人(已經計埋我地2個)!! 不過間舖都唔係大! 總之以後都唔會再黎啦!! ~~
cafe裡面播嘅音樂, 真係唔識欣賞~~~
如果可以嘅, "味道分"同"抵食分"好想比0分囉!!