不過幸運既我同朋友行過大角咀搵到一間叫"Have a good day"既CAFE, 見到佢地有做All day Breakfast, 就立即叫一個試下, 我朋友就見到一個叫睇心情既食物, 真係好期待
要首先形容一下個CAFE既環境, 兩隻字可以形容晒: 陽光!
最大原則因為CAFE全部都係落地玻璃, 令到成間CAFE真係好光猛, 個人就自己精神, 真係一個度下靈感既好地方.

All day Breakfast大約十分鐘就上左啦, 好驚訝同我係加拿大食既All day Breakfast參唔多一樣架, 我講出黎既時候老闆聽到, 果下佢都話係阿我地跟足架! 呢個炒蛋真係世紀級, 滑得黎唔會水汪汪, 個火喉控制得好好, 個炒蛋已經不得了! 不過佢個PANCAKE先係大哥, 老闆話PANCAK上面既牛油係新鮮打起, 所以我食落覺得呢個牛油比出面既盒裝更重奶味, 牛油既質地都係滑身但食落去唔會有好重既油脂感, 呢個All day Breakfast我極之滿意, 食個滿足感100分!

到左朋友個睇心情, 老闆話真係睇果日心情所以今日就親自整左個豬扒包, 不過呢個豬扒包同平日食開既就極之唔同啦, 就講用料方面滿滿既火箭菜同經過煎到香甜既黃椒, 仲有大大塊原塊既豬扒! 食落口果下個豬扒汁多到漏出黎, 就呢樣野好多豬扒包店已經做唔到, 中間仲有多好蘑菇做返味道上既豬扒包.
只要有心做, 豬扒包都係會成功一個獨當一面既食物!

All day Breakfast文化係香港真係唔係咁深得民心, 一黎香港人唔會咁有心機去整, 二黎 All day Breakfast既小份食物真係多, 心思思想食既時間真係只能係香港搵, 不過好食既真係唔多, 今日介紹比大家呢間Have a good day, 希望大家試下感受下滿足既All day Breakfast!