2018-09-02 22 瀏覽
Moo Moo比一堆工業同商業大廈包圍住,但佢就好似漆黑中既螢火蟲咁,非常吸引人視線,所以今晚就食佢啦男親點左熱帶之堡,主角係安格斯牛肉,配埋芝士、菠蘿、生菜、番茄同千島醬。牛肉厚身,甚有牛味,而且肉汁豐富而配料中既菠蘿味突出,夾埋一齊食幾清爽,推薦!*熱帶之堡 $63*另一個漢堡係菇菇堡,適合素食人士。主角係大啡菇,菇味非常濃郁,一啲都唔乾。另外,好喜歡芝麻醬既配搭,令漢堡口味唔會太齋*菇菇堡 $55*呢度既漢堡我認為有中上水平,用料豐富充實,而且麵包唔會烘得太硬、太乾,依然保持鬆軟,不錯。另一樣非常推介既小食係芝士肉醬薯條。睇相就見到肉醬既肉碎多得誇張,每條薯條都食到濃濃既肉味,配埋咸咸香香既芝士,一定會令人食到停唔到口*芝士肉醬薯條 $38*飲品方面就正常水準,蘋果薄荷特飲清爽涼快,可去除油膩*蘋果薄荷特飲 $28*總括黎講,Moo Moo野食唔錯。仲想讚一讚餐廳既小心思,餐紙上面有好多爛笑話,的確係可以令人係繁忙既都市生活中放鬆一下

而配料中既菠蘿味突出,夾埋一齊食幾清爽,推薦!
*熱帶之堡 $63*

*菇菇堡 $55*

*芝士肉醬薯條 $38*

飲品方面就正常水準,蘋果薄荷特飲清爽涼快,可去除油膩

*蘋果薄荷特飲 $28*

2018-08-25