2012-04-02 22 瀏覽
呢排同男朋友成日搵buffet 食~ 今次去開海洋公園,就黎左呢度食! 呢度ge 野食款食種類算ok~ 我地最鍾意食ge凍盤, 都算齊~ 當中青口蟹腳質素都好好! 而生蠔係最開ge, 好新鮮, 但要拎就比較花時間~ 同埋海水味重~ 唔係creamy 嗰類~ 可以食多幾隻~~另外呢度ge燒牛肉~ 好夠生~~ 好味~~湯都係推介食品~~ 好surprise 係有唔好品種ge芝士食!其他就無咩點食喇~~之後最值得講ge就係甜品!!!!! 佢係有個甜品專櫃, 有專人分甜品比你! 唔會好似一般自助餐咁, 自己拎到爛晒~~ 同埋佢d cake 係好有水準同足料~~ 好多時buffet ge 甜品都好hea! 呢度真係令我好興奮!!佢仲有即焗疏乎厘~~~~~超!好!味! 我一去到見到, 其實已經留肚~~ 最後都好成功~~ 幾乎全部甜品都食左一次男朋友笑我肥死~~ 但又好似好開心見到我食得咁滿足~~女仔都係好甜品ge~~ heeee呀~ 另外值得一提ge係, 佢有好多英式茶包~~ 任飲~~ 我飲左好多杯earl grey消濟~~ 好嘆啊~~

另外呢度ge燒牛肉~ 好夠生~~ 好味~~

湯都係推介食品~~
好surprise 係有唔好品種ge芝士食!

其他就無咩點食喇~~
佢仲有即焗疏乎厘~~~~~超!好!味! 
男朋友笑我肥死~~ 但又好似好開心見到我食得咁滿足~~
女仔都係好甜品ge~~ heeee