2018-05-20
古今二里間壽司店,由觀塘店食到而家到銅鑼灣店,水準依然保持得好好,而新開里間,環境好舒服,服務好好,仲有個幾好樣既waiter ,會介紹下你點既菜裡面有d咩材料的,座位編排一點都唔迫,有兩間小房,應該要提早book,而且冷氣好夠涼(否則大熱天時好難頂)🤣食物質數相當不錯,卷物除了多完化,當中配搭既材料都好match , 有創意既同時都有顧及味道,材料新鮮,分量好足,抵讚!我地一行7人,一打開menu 真係想全部卷物都落一個order,計計下10幾款,我地要食百幾件壽司,好似有點過份🤣🤣最後都揀左大家最想食既幾款來試,再加d小食!本人覺得最amazing 既係壽司pizza, 個底係炸壽司飯,配上鰻魚,真係堅正!黎到真係要試一次,因為係出面日本壽司店係好少機會食到!唯一唔好係太少lift , 大廈食肆多,等lift 等好內,餐廳門口等位或等lift 有點焗,整體都好好,會再黎食,實在仲有好款卷物未試,好想試,以後食壽司又多一個選擇啦!👏🏻👏🏻