2023-06-15 169 瀏覽
今日本身興致勃勃想試下呢間台灣野 見網上圖片都幾吸引……第一次幫襯結果令人太失望 一入門見到好多位置 心唸想求其搵張舒服的臺坐低 遭到阻攔 堅持要帶我地去雙人臺 剛坐低就見到個服務員返曬白眼咁 已經無咩胃口 不過同朋友行街有點攰 費事再搵餐廳 我地接住點餐 試左餐牌推薦苦瓜汁 超級難飲 滷肉飯也黏黏糊糊的 蔬菜份量好細偏貴 總體而言食物味道一般般 呢種質素 難怪到我們食完餐飯都無咩客人!途中見到有一兩臺walk in客想坐包廂位置 都成功入坐 當時已經覺得被服務員區別對待 原來不用訂位也不是先到先得 最離譜叫埋單 兩三個服務員仲企係度傾閒計 完全忽視我們 至於間餐廳無論食物環境如何 以後都唔會再幫襯。
2023-06-15
$300 (其他)