2017-12-21 316 瀏覽
Book咗7點枱4個,上到去間餐廳得幾枱客,行入去好似審犯咁問有冇book枱,臨時想加多個人已經即刻黑面,而本身都係俾張可以坐6人嘅卡位,唔明加多一個人點解要諗成分鐘,我地再問係未有咪問題又唔撘,感覺成間餐廳冇溝通。坐底後,員工態度好差,d茶飲完叫佢再俾幾次都冇反應。嘢食不過不失,不過全部都好細碟,同價錢唔成正比,響玲完全𣺉嘅,未食就已經𣺉,叫個戴白色眼鏡嘅侍應(全舖頭態度最差)拎幾隻碗,佢反而反白眼問要嚟做咩,態度仲差過茶餐廳。喺book枱已經問清楚冇交枱時間限制,食食下佢問我地洗唔洗加單咁我地就唔洗,佢竟然話即係埋單啦,同佢講book枱時問咗冇交枱時間限制佢竟然話冇咁嘅事。其實有限制食幾耐好平常,不滿嘅係事前事後兩回事。之後佢拎住張單埋嚟就企喺到,食咗咁多嘢想check下單都有問題?總結就係俾錢買難受,就算d嘢食ok但態度咁差都唔會再去。

總結就係俾錢買難受,就算d嘢食ok但態度咁差都唔會再去。
2017-12-20