2018-06-16 983 瀏覽
基本上無嘢可以比起放題會食到咁多嘢,個日遲左放工,個人好攰又餓,男友提議不如食放題,因為原來呢間大喜屋過左9:15pm食都係$193咋,係銅鑼灣搵到呢個價錢真係算係咁。去到第一時間點菜😂😂啲嘢食多到要分開兩本menu,一輪狂風式掃落葉點菜後,啲嘢食好快就黎到lu~~刺身盤就一定唔少得啦,質素都頗高,油甘魚同鮑片最正,後悔無叫多一碟。為左唔好食太多飯會好飽,所以只係嗌左個一個海膽手卷,啲海膽都好多,仲要好creamy ,由於太好食嘅關係,所以最後仲嗌多左兩個呢個燒牛肉又係必食嘅!!平時最多都係一口牛柳粒,呢度竟然有切片嘅燒牛肉,好精緻,入面仲要維持半熟狀態,真係極推介。炸物都無令我失望,炸蠔一咬開啲蠔汁流哂出來,芝麻雞翼炸得啱啱好,最喜出望外係炸貓山王!我以為會好膩,但佢唔油之餘,外皮好煙韌,熱辣辣嘅榴連蓉係令人欲罷不能。至於燒物都有啲必叫items,就係牛舌、雞軟骨同菠蘿啦,菠蘿可以解膩,甜度好高,超多汁,最感動嘅係佢已經去左皮,啖啖肉咁食真係特別開心呀!去到甜品又可以食多一round,朱古力mousse同焦糖布甸,鐘意佢size夠迷你,細細啖可以試好多款。至正係有Haagendazs

去到甜品又可以食多一round,朱古力mousse同焦糖布甸,鐘意佢size夠迷你,細細啖可以試好多款。至正係有Haagendazs!!!!仲要係strawberry yogurt !!之前自己去便利店買都淨係敢買一杯,因為都幾貴,係呢度就可以放肆咁食!好開心!

• 海膽手卷
  • 燒牛舌