2018-03-19
朋友想食西餐 銅鑼灣區唔難搵呀 見到呢間裝修好靚好有心思 就不如呢間喇好多選擇 一行四人可以叫幾個dish 一齊share 龍蝦湯-賣相唔算特別 普普通通 不過係非常足龍蝦味 龍蝦肉都好多 大讚!凱撒沙津-普普通通 無驚喜可言黑松露芝士旦黃醬薯條- 焗左既薯條好香好脆 配上芝士旦黃醬更加令人食完再食 好好食!香蒜檻欖油炒野菌配溫泉蛋-野菌炒得好香撈埋溫泉旦食口感非常豐富Green Neptune- 配料有蜆肉,鰽魚,蝦肉,芝士,檸檬,蕃茄,油魚,意大利香草 pizza 餡料成十樣 材料十足 唔洗好多醬已經好好味 pizza 皮烤得好香脆 Lobster linguine-係原隻龍蝦配車厘茄忌廉汁意粉 賣相一流 成隻龍蝦係意粉上面 唔係得個壳 原隻有埋肉 夠哂駕勢 味道好鮮好matchOsmanthur pear pizza-呢道甜品用桂花梨 杏仁片 蜜糖芝士 同雪糕 甜pizza外型 入口覺得好有驚喜 桂花梨令甜品好清新 配埋雪糕口感好豐富Tirumisu Affogato-有tirumisu, 咖啡,雪糕 鬆餅 咖啡要自己郁手淋上雪糕上 雪糕會始融化 鬆餅吸收哂精華 可想言之有幾好吃
好多選擇 一行四人可以叫幾個dish 一齊share
凱撒沙津-普普通通 無驚喜可言
Tirumisu Affogato-有tirumisu, 咖啡,雪糕 鬆餅 咖啡要自己郁手淋上雪糕上 雪糕會始融化 鬆餅吸收哂精華 可想言之有幾好吃了
Starberry Icecream Floating-好好飲 唔會過甜
mango tango-配上海鹽 令飲品味道更豐富
Hong kong beer seven stout-手工啤 好易入口
呢間絕對有下次 下次尼要試埋其他菜式!