2019-04-25
期待已久~今次終於約齊人去食串串,呢間鋪頭係尖沙咀地鐵站附近相當就腳。由於我地有6個人所以就叫左兩個鴛鴦鍋試吓唔同嘅湯底,我哋分別叫咗麻辣,藥膳,沙嗲同菌王。我覺得麻辣就最惹味,用嚟碌肉類同內臟就最適合不過,菌王同藥膳好香,用黎煮菜或姐菇類就最prefect😋佢一個湯底就送一款小食,我地叫左串王酥肉同煉奶糍粑,糍粑口感幾特別但冇乜味道,酥肉就幾正,係湯到碌一碌當魚皮咁食一流~所有食物除左小食之外都可以自助拎其中最推薦竹笙,黃喉,毛肚同鵝腸!冇諗過食放題都有得食到黃喉同毛肚,平時出去食麻辣火鍋呢啲都幾貴下,估唔到呢再有得任食!啲食材仲要幾新鮮下唔係隨便比啲野出黎就算個種。 另外比較得意嘅係佢嘅墨魚腸,雖然加左墨汁黑蚊蚊,但幾好咬口,好好味。今餐真係食得超飽,好滿足!侍應服務好周到,有機會會再黎!
所有食物除左小食之外都可以自助拎
今餐真係食得超飽,好滿足!侍應服務好周到,有機會會再黎!