2021-10-18 154 瀏覽
是日同HONEY去左哩間牛頭角的金飯館,佢的飯底大部份都系炒飯,啱曬我地哩D唔鐘意食白飯的人哈哈是日同HONEY點左個招牌蝦頭油炒飯,蜜汁雞翼,秘制沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯,金飯仔沙嗲三寶,手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水,佢地的手攬凍檸茶真的好特別,先整好再給客人飲,真的夠方便金飯仔沙嗲三寶金飯仔沙嗲三寶有豬皮,魷魚,牛柏葉,佢地的沙嗲汁好重花生味,真的愈來愈開胃蜜汁雞翼(3隻)蜜汁雞翼的蜜糖真的超多,炸得香口,3隻真的唔夠食招牌蝦頭油炒飯招牌蝦頭油炒飯有三隻大蝦,另外金黃色的炒飯,蝦頭油的香味在飯到,愈食愈想食,秘制沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯秘制沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯的蘭王蛋真的好吸引,如果雙燶邊再燶就無敵,牛肉飯的汁好濃,再加埋炒飯真的好滿足金飯館的飯真的好啱我地唔鐘意食飯的人,另外職員的服務也唔錯,值得支持~~
是日同HONEY去左哩間牛頭角的金飯館,

佢的飯底大部份都系炒飯,啱曬我地哩D唔鐘意食白飯的人哈哈
手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水

手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水

手攬凍檸茶 ,凍忌廉汽水,
佢地的手攬凍檸茶真的好特別,先整好再給客人飲,真的夠方便
金飯仔沙嗲三寶

蜜汁雞翼(3隻)

蜜汁雞翼的蜜糖真的超多,炸得香口,3隻真的唔夠食

招牌蝦頭油炒飯

秘制沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯

牛肉飯的汁好濃,再加埋炒飯真的好滿足
2021-10-16