🥭🥥🥛芒果椰奶x小芋圓 $42超仙氣既飲品 真係有乾冰整既霧飄出黎 即叫即整🧚🏼‍♀️芒果同芋圓椰汁係分開兩邊🥤個杯身幾高 幾大杯 無令我驚艷 但高cp值☺️杯既上層好似帶左頂帽👒裝住好多芒果蓉 全部都好鮮甜 要加分 😚要用匙羹來食 或者可以將啲芒果茸倒晒落下層咁飲🤣下層嘅杯就裝住椰汁同芋圓粒⚪️⚫️芋圓粒細細粒全部都好煙韌 好好咬同埋份量亦足夠😋我地兩個女仔share 就啱啱好做飯後甜品😜椰汁同芒果一齊孖住 一直都係一個不敗嘅組合🏆成間店鋪粉紅色裝修 有粉紅泡泡既感覺🤣🌸喺尖沙咀甜品街亦都好就腳 😉雖然細細地一間舖 但係整出嚟嘅飲品都好吸睛 好有創意 仲有唔少款式 打卡又飲得💛💛💛一定一定要支持

芒果椰奶小芋圓

🥭🥥🥛芒果椰奶x小芋圓 $42