未食過一間日式料理既餐廳可以係難食到咁,冇心機整野食,服務態度部份十分差,咁既食店,可以點算。話說星期日同屋企人食飯,阿媽話呢間野有優惠卷加上佢食過幾次都幾好食,雖然佢咁講,但我其實都有d保留,但佢老人家想去呢間野食,咁我將就下啦,點知.......四五點訂左位,六點過到去,當然未有咁多食客啦。坐低後,當然好似之前既post咁講,有個妹妹仔食你試下二十八蚊既海膽啦,既然又唔係貴,咁我都要左一客試下既,其實唔太差,又唔係特別好食,二十八蚊係咁上下啦。我覺得最奇怪既係食日本野,點解食食下,自己隻碟有好多湯汁......咁係因為佢又有燒烤,又有火鍋,感覺好奇怪。另外差既係壽司,飯又硬又冇味,一夾就散,再夾再散。見到order紙有火炙三文魚腩壽司,咁我問侍應哥哥,可唔可以order三文魚腩壽司,咁廚房就唔使用火槍燒啦,點知佢答我: 因為係任食既,所以d菜式係整定架,冇得變架。我答: 下,d野食係整定架? 點知佢都話係...........好,之後諗住問下經理,睇下有冇一個可以令人滿意既答案,點知換來既係成餐飯既一肚氣。我同樣問題,男經理答: 冇架,d野食都係整定既,你地宜家食放題係咁架啦(佢老

我同樣問題,男經理答: 冇架,d野食都係整定既,你地宜家食放題係咁架啦(佢老板,咁既答案令我更加火起),不過我今次幫你同廚房講下啦,不過做放題,d廚師唔會聽到我地講野架(廚師聽唔到野??定係只係唔聽你講野??咁你做乜鬼經理??)
其實佢態度係極之差,我差d想破口大駡,但話晒我都係個斯文人.......

仲有d大閘蟹.......真係多謝晒,又冇膏又細隻,食左等於冇食,送既不如唔好送。

埋單時佢仲俾優惠卷,我都係還返俾佢,以後唔會再黎囉~~~~~~~~~~激死我。

唯一好處係有個小肥妹妹好好笑容,就只係呢樣可以讚。
2009-11-08