2025-07-02
帶家人去牛大人開餐,又要翻啅佢哋個120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題!主要係被新出嘅「炎夏椰樂祭」吸引住!一齊嚟睇吓有咩食!🥥 椰子期間限定湯底 + 椰子小食全方位喇沙椰爺仲夏鍋同木瓜椰皇嫩雞鍋係重頭戲!前者用喇沙醬配椰漿調出黃金比例,慢熬攪拌再加鮮奶中和,椰香濃郁但唔會膩;後者就係養生之選,清甜木瓜配椰皇水,集養顏潤燥輕補於一身😍 除咗湯底,連小食都貫徹椰子主題!椰酥跳跳豬、黃金椰絲蝦丸、椰林火山脆薯條🤤 而香椰火焰醬同椰汁美奶滋係今次限定推出嘅特色醬料,食落更有夏日風情!🥥 期間限定甜品 + 特調飲品香芋椰漿脆脆係必試之選!芋頭綿密配椰漿香濃,面層仲有椰肉薄片點綴,口感豐富~加多個台中仙草凍,滑溜配料豐富,畫上完美句號✨ 至於粉桃椰香、冰檸伴椰、藍調微風呢三款特調飲品,清爽椰香為夏日火鍋體驗加分!我哋呢個餐可享雞尾酒特調飲品及指定啤酒無限暢飲;而澳洲極上和牛套餐都可以加 $68 升級酒類任飲 (追蹤牛大人社群媒體都會獲贈椰奶蓋芒芒爽一杯)至於肉質方面,日本黑毛和牛A4+一如以往冇得彈!油花分佈得好平均,肉質軟嫩到入口即溶,緊係要狂ENCORE搏回本🤤 除咗套餐包埋嘅海鮮拼盤同和牛牛
🥥 椰子期間限定湯底 + 椰子小食全方位
🥥 期間限定甜品 + 特調飲品
至於肉質方面,日本黑毛和牛A4+一如以往冇得彈!油花分佈得好平均,肉質軟嫩到入口即溶,緊係要狂ENCORE搏回本🤤 除咗套餐包埋嘅海鮮拼盤同和牛牛丸,仲有海量配料任揀,食到唔捨得走!
記得玩埋知識就是折扣遊戲,通過答題贏取餐飲折扣等優惠,例如答中2題送即影即有、4題送送鮑魚小吃拼盤、5題送下次惠顧吃到飽套餐全單八五折!今次飲恨答中兩題,但都有張即影即有當紀念品😂仲要所有客人都可以參加㗎~最後最後!DSE畢業生記得帶學生證,星期日至四夜晚9點後入座仲有折扣優惠添 (美國特級安格斯套餐減$30;澳洲極上和牛套餐減$60;日本黑毛和牛套餐減$90)