2020-05-06 379 瀏覽
最鍾意食漢堡所以見到my burger 馬上去試試 入到去俾個 燈牌吸引真係好靚。 好多選擇, 有雞有牛有魚 仲有豬 唔食漢堡 仲有意粉,all day breakfast 🍳 呢度都係半自助形式,睇完menu 後要出面落單 ,如果飲汽水可以自己喺雪櫃到選擇, 有好多款。 Order your burger in cashier 唔知係唔係香港人慣咗俾人服侍我叫到有人以為唔使怕羞舉起雙手之後大叫🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️甘大個牌都見唔到 *Order here* 仲係度嘈。 很掉面今次食菠蘿雞包。超juice . 超正呀 朋友就食左個牛肉包, 但話唔錯喔 朋友叫左杯榛子奶昔,跟餐半價。 我呢啲窮小子 只可望住 雖然上網見到有人寫唔好飲 但又好吸引 朋友叫我試飲一啖香濃嘅榛子味 又不是太甜 幾好飲呀 係愛呀 哈理用真雪糕打出黎既真係唔用老麥用奶沖。 真係識飲既就知道啦, 奶昔唔係用奶。😂下次再嚟服務也不錯 👍見到 食到 呢Hea 都即刻俾紙巾我細心服務值得稱讚👍食飽 一定會係甘呀 唔通好似人地甘 用刀鋸。 唔知仲以為而家食緊牛扒😂😂😂😂原來有幾間分店㗎下次可以去到都試吓上次食完大埔今次係出
最鍾意食漢堡
所以見到my burger 馬上去試試
入到去俾個 燈牌吸引
真係好靚。

好多選擇, 有雞有牛有魚 仲有豬
唔食漢堡
仲有意粉,all day breakfast 🍳

呢度都係半自助形式,

Order your burger in cashier

唔知係唔係香港人慣咗俾人服侍

甘大個牌都見唔到
*Order here* 仲係度嘈。 很掉面

今次食菠蘿雞包。超juice . 超正呀
朋友就食左個牛肉包, 但話唔錯喔

朋友叫左杯榛子奶昔,跟餐半價。
我呢啲窮小子 只可望住

雖然上網見到有人寫唔好飲
但又好吸引

朋友叫我試飲一啖
香濃嘅榛子味 又不是太甜
幾好飲呀 係愛呀 哈理

用真雪糕打出黎既真係唔用老麥用奶沖。
真係識飲既就知道啦, 奶昔唔係用奶。😂

下次再嚟
服務也不錯 👍
見到 食到 呢Hea 都即刻俾紙巾我
細心服務值得稱讚👍

食飽 一定會係甘呀
唔通好似人地甘 用刀鋸。
唔知仲以為而家食緊牛扒😂😂😂😂

原來有幾間分店㗎
下次可以去到都試吓

上次食完大埔今次係出九龍食
下次再去港島線

呢間餐廳冇廁所。 其實呢條街既小店都冇嫁呀。 我唔明點解都可以有人9沖入去人地廚房, 仲要唔帶口罩 先好笑。

大哥, 我好驚喔。
見到那位大叔俾人趕番出嚟, 真好笑🤭
真係當自己屋企。
大叔條女 仲要大大聲話人哋 服務態度好差
嘩。好彩你入唔到去 , 唔係我都唔知食唔食好。

香港人 俾d常識,尊重小店,
喂, 漢堡店冇奶茶 何力係正常嫁。
一唔啱聽 有人就威脅小店,真搞笑。

你哋加油啊!我哋支持你