喺觀塘嘅一間台灣餐廳,之前喺尖沙咀食要大排長龍,今次係觀塘竟然唔使排隊😂感覺非常之好,之前都食過牛肉麵,都係非常好食入味🤝一入場環境就好舒服,晚市可能比較靜,但係可以坐🉐️舒服😌今次就食台灣嘅一人一鍋🫕!有三種湯底俾你選擇,一個套餐就可以有肉類、丸拼盤、雜菜、同埋主食,所以選擇係好豐富!我就嗌咗一個蔬菜🥬養生鍋,健康人生選擇!另外男朋友就食藥膳麻辣套餐,辣味都好重,睇相都知道好吸引😙基本上唔需要再加辣椒都可以!我哋都有加$40食美國嘅牛肩脊🥩,另外一碟就係澳洲嘅牛肩肉,兩種牛都建議食肉獸選擇,因為兩隻牛都唔差🥰基本上冇咩肥嘅地方,而且啲牛味好濃、肉質非常好食!至於丸類方面,都係多一個選擇👍🏻,唔會話齋食肉咁唔健康!仲有個蔬菜拼盤,都有金菇、菜、芋頭、蕃茄,食材都好新鮮。另外有一個最近嘅熱賣,就係$48有一碟澳洲牛,同埋可以有兩杯嘢飲,係好吸引同好優惠嘅選擇!order綠茶奶蓋同埋藍莓soda。雖然唔係任食,但係都食得好滿足😍

一入場環境就好舒服,晚市可能比較靜,但係可以坐🉐️舒服😌

2023-07-18