之前都有幫襯過沙田grams 鋪入面有一個cashier 另一位付責沖咖啡 味道都算可以 沙田選擇始終比較少話說今日想去睇戲前買一杯latte飲~平日晚上7點 店內只有一位女店員 去到排隊 咁岩前面先生order decaf 店員由拎豆磨石洗器皿磅粉 搞左成5-10分鐘 都未有意思幫我落order🤔 望見我開始不耐煩 先冷冷地講左句「小姐 你行個圈先番黎買啦」 😧「下 咁你要整幾耐」本身都諗住睇下等唔等到 佢答我「我仲整緊呢杯wor」Okay其實呢種趕客既reply 我真係無謂浪費時間等 你可以同我講人手少 等既時間要耐啲 但你咁回應我 我去elephant ground買/starbucks買 都唔幫趁你囉👹 服務態度有待改善

服務態度有待改善