今日天寒地凍,三個人專登再一次幫襯蛇王娟!之前係附近幫襯過一間紡織工會搞嘅蛇宴,食完之後覺得真係唔夠喉!覺得好似D蛇玩失蹤咁!同檯有人特別推介之下,第一次真正食到好多蛇肉嘅蛇羹,蛇肉好彈牙裏面仲有有雞肉,木耳絲架!而且我覺得最重要就係E個價錢$55套餐,咁大碗啖啖蛇肉嘅蛇羹,仲有一大碗香噴噴嘅臘味糯米飯添!仲加上一碗胡椒味嘅驅寒蛇湯。食完之後成個人暖暖笠好滿足!真係物超所值!E個套餐嘅份量真係可以食得飽一個正常食量嘅男人架!招呼我哋嘅哥哥仔非常好人,最後重要送我哋每人多一碗蛇湯添!真係賺哂!食完之後覺得需要介紹比喜歡中意食蛇羹嘅真正食家,所以特別推介!雖然地方唔算大,但係絕對唔會趕客,佢哋服務熱情親切,而家好少有咁樣嘅服務態度羅!讚!
今日天寒地凍,三個人專登再一次幫襯蛇王娟!

食完之後成個人暖暖笠好滿足!真係物超所值!

一大碗香噴噴嘅臘味糯米飯
啖啖蛇肉嘅蛇羹