(非會員)
2006-04-04 27 瀏覽
可能因為我係區外人, 所以我感受唔到上面幾位講人情味. 作為一個過客, 今次去食, 其實係有失望. 環境方面, 店內木回帶舊式味道, 可惜空間窄, 而且冷氣唔夠, 大熱天時剩係得風扇, 都幾身水身汗. 乾淨我只能夠俾兩分, 事關個哥仔煎蛋時都仲擔住口煙. 至於味道, 我覺得一般, 個白湯同普通茶餐廳冇分別. 杯朱古力淡少少. 個奄列飯亦唔見得有咩特別, 只係用豉油做汁. 可能我唔應該叫呢個餐\. 服務, 兩個字---"自助". 餐\具自己拎, 調味料自己拎. 店內只得一饔糖, 兩樽鹽, 兩樽胡椒粉. 客人要跨拎調味料. $17一個餐\, 我覺得都算ok. 反而今日一面食一面聽幾個老人家係度講股市又幾盏鬼.