店名: 五要素食堂地址: 尖沙咀彌敦道100號The ONE3樓L308號舖尖沙咀站B1出口,行3分鐘環境: 3/5價錢:4.5/5味道: 4/5 美國黑毛和牛丼青森温泉玉子$98無諗過呢個價錢竟然係尖沙咀食到美國黑毛和牛😋😋和牛有4大舊,絕對唔係細細舊,食落口唔好話太油,啲肉質好有咬口😎温泉玉子撈埋飯食好快就可以食哂成碗飯🤩味增大蝦手打扭紋意粉$128蝦都有唔少,起碼成5,6隻🦐手打意粉比平時意粉好唔同,有咬口好多🥳不過佢食落就唔似係味增,似係普通忌廉意粉多啲🙈蟹肉味薯條$68呢個薯條係我人生中食過最好食嘅薯條!沒有之外🥰😍就算唔點醬,就咁食都好好食!佢外脆內軟,上枱嘅時候唔會話熱到食唔到,炸嘅時間控制得啱啱好🤩😌佢個醬係沙律醬撈左蟹肉入去,點左黎食會變左酸酸甜甜,又係另一番風味👍🏻🙈就算之後我食左飯,放凍左再食,佢唔會似平時嘅薯條咁凍左好難食,第一次食凍左都勁好食嘅薯條🍟#stitchfoodie尖沙咀

店名: 五要素食堂

地址: 尖沙咀彌敦道100號The ONE3樓L308號舖