👫人生第一次嚟堅尼地城之貼地夏雪甜品記😋🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉又嚟到食甜品嘅時間😋今次嚟到堅尼地城😆一個我唔熟悉的地方😉突然見到有一間叫夏雪的甜品店😻雙眼發光的我😻見到好多甜品都好想食🤤好好食🤤樣樣都勁想食😋🤤就算食到好飽都一定要食啊😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💑我同老公最鍾意食心太軟😋見到有一個叫魔鬼窩天😻有心太軟仲有朱古力雪糕嘅窩夫甜品🤤一定要食啦🤤😋感恩有個靚仔廚師👨🏻‍🍳好細心咁介紹每一個甜品怎樣食法👍🏻佢話將心太軟切開中間😍等啲朱古力溶流落去啲窩夫到食😍之後再食另一個朱古力雪糕連窩夫😋🍫🍦朱古力雪糕超級特濃朱古力味🍫配埋超級外脆內軟又熱辣辣的窩夫簡直就係好食到不得之了😻👍🏻😋🤤👍🏻👍🏻👍🏻🎉🎉他還慢慢介紹所有甜品應該點樣食先好食👍🏻我哋真係有種置身於五星級酒店食甜品嘅感覺☺️超級幸福💕💖💕💓💖💓❤️💓💓💕💜💖💞💝😋這個是3.7牛乳香蕉朱古力👍🏻雪糕是用🍦3.7牛乳比3.6牛乳更加香濃更加香滑🍦最有hearts💖係用新鮮香蕉🍌之餘😻仲要係香蕉上面有焦糖😋😝食落去上面脆卜卜🤤下面有超熟的香蕉🍌真係超級之幸福☺️好有層次和好有
👫人生第一次嚟堅尼地城之貼地夏雪甜品記😋
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

3.7牛乳香蕉雪糕🍦

😋這個是3.7牛乳香蕉朱古力👍🏻雪糕是用🍦3.7牛乳比3.6牛乳更加香濃更加香滑🍦最有hearts💖係用新鮮香蕉🍌之餘😻仲要係香蕉上面有焦糖😋😝食落去上面脆卜卜🤤下面有超熟的香蕉🍌真係超級之幸福☺️好有層次和好有口感😻🤤😍😋
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
💁🏻‍♀️我係一個抹茶控🍵嚟到梗係要食抹茶特盛啦😻
抹茶特盛嚟到🍵我哋真係 wow 咗一聲😻一嚟到已經被貌相所吸引🤤😻🤤😋😻😆👍🏻💞💃🏻
有抹茶心太軟🍵小丸子🍡抹茶味小丸子🍡紅豆蓉😻抹茶雪糕🍵🍦Pancake🥞綠茶啫喱和蕨餅🍵
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
🍵抹茶心太軟超級香濃抹茶味🍵中間勁留心💝超級勁好食😋小丸子和抹茶味小丸子都好煙韌👍🏻紅豆蓉唔會太甜👍🏻抹茶雪糕勁香濃抹茶味和好滑🍵Pancake細細塊易入口😆連埋抹茶雪糕一齊食超級正😋👍🏻綠茶啫喱都好煙韌好有口感😋最窩心係有一杯日本宇治玄米茶和日本直送黑糖醬🥣可以俾您享受到唔同的配搭和味道😌👍🏻真係超級細心💞食完再嘆埋杯玄米茶🍵簡直係人生一大樂事☺️仲可以一次過滿足曬我唔同嘅願望💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

😻專心研究食咩甜品嘅老公🤣🤣

😻門口排晒長龍就知道一定係好嘢啦😻
👫👭👬👫👭👬👫👭👬👫👭👬👫👭👬👫

💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
😘今次要多謝老公突然帶我嚟堅尼地城行吓街💑拍吓拖👫我哋經過見到有一間門口勁多人嘅甜品店😻點都要入去試一試啦😆😆
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
😍入到去裝修好型格和好有情調💑座無虛席😻入到去仲有一位靚女侍應招呼我哋😻加上靚仔廚師每款食物都用心製作💝還好細心同我哋講甜品會一碟一碟嚟😘因為佢話唔想啲甜品凍曬💖會唔好和食真係好超級窩心和食得好開心☺️仲要我哋已經食到好飽都覺得好食😋咁係真係堅好食😋👍🏻
💑今次真係冇嚟錯堅尼地城🤣😆😻👍🏻👯‍♀️👯‍♂️💖💑💞💖💃🏻💋💖💞😻🎉💝💃🏻🎄🎅🏻🎁💞💝
💖我哋係到祝福大家聖誕快樂🎄🎅🏻新年快樂🎉
🎉新年進步🎉身體健康🎉幸福美滿🎉💖💝💑
🎉天天充滿天父喜樂💞平安💗恩典💜和愛💝✝️
2017-12-25
$100 (宵夜)
聖誕節
3.7牛乳香蕉雪糕🍦