2023-09-10 67 瀏覽
Bitcino 係一間非常有特色嘅酒吧,位於五光十色嘅中環,別樹一格。酒吧主題係賭博投機,店名bitcoin+casino 顧名思義,裏面嘅裝潢同埋酒枱有賭博嘅裝飾同賭枱墊,頭頂仲有大螢幕顯示住比特幣價格,如果真係留意緊市價嘅朋友仔出嚟chill都唔怕miss價位🤑除咗主題特別,其他小裝飾一樣好靚,如果係鍾意情調同埋打卡嘅朋友仔絕對唔好錯過~嗌左一杯signature cocktail pachinko,以一款日本賭博機嚟命名嘅飲品,用左一個好精緻嘅發光太空人theme 包裝,非常浪漫美觀。由於落咗蜜糖,亦都唔會覺得好重酒味難以入口,甜甜地好舒服~另外一杯420都值得推介,espresso加baileys 口感豐富,味道多層次。咖啡味襯住dark rum,鍾意較重酒味嘅朋友可以一試~除咗cocktail好味之外,作為賭博為主題嘅酒吧,當然唔少得有靚滑身啤牌提供,比顧客借用玩下酒game 輕鬆吓。店入面仲有廂房可以包,一班朋友黎可以享有私人空間唔怕嘈親人,喺入面玩吓酒game啤牌都冇問題,下次喺中環一帶食完飯又唔想落lkf club 不妨考慮吓😄