2021-08-09 244 瀏覽
🇭🇰香港本地人氣熱狗店, 支持支持💛今次試咗佢嘅BEST Seller ❤️‍🔥🧀火炙芝士辣肉醬熱狗 ($42): 4.2/5熱狗好足料多惹味 😋荷蘭腸上面鋪滿大量芝士, 入面放滿辣肉醬,生洋葱同黃芥末🌶芝士同微辣嘅肉醬同醬汁好夾, 好開胃, 一啲都唔覺得膩或滯🔥芝士嘅表面俾火炙過嘅,睇到賣相已經覺得好吸引, 趁新鮮熱辣辣咁食, 好味道, 推介 🤤另外加咗🧅 炸洋蔥圈 ($15/6pcs): 3/5洋蔥圈都炸得好香脆, 配埋BBQ醬都幾夾幾好味, 不過不失📍 𝐙𝐄𝐏𝐏𝐄𝐋𝐈𝐍 齊柏林熱狗店 (馬鞍山)🐰: 4/5#eatwithkeikei #hkfoodie #zeppelin #hotdog #maonshan #yellow #hotdogs #sausages #hkhotdog #mos #hkfoodie #hkfood #hkblogger #cheese #spicy #onion #western #onionring #齊柏林 #齊柏林熱狗 #熱狗 #nom #yum #chill #馬鞍山 #黃店 #馬鞍山黃店 #recommend
🇭🇰香港本地人氣熱狗店, 支持支持💛

今次試咗佢嘅BEST Seller ❤️‍🔥
荷蘭腸上面鋪滿大量芝士, 入面放滿辣肉醬,生洋葱同黃芥末

另外加咗
🧅 炸洋蔥圈 ($15/6pcs): 3/5
洋蔥圈都炸得好香脆, 配埋BBQ醬都幾夾幾好味, 不過不失

📍 𝐙𝐄𝐏𝐏𝐄𝐋𝐈𝐍 齊柏林熱狗店 (馬鞍山)
🐰: 4/5