2021-07-21
韓國忠粉一定有食過尖沙咀高麗軒韓國餐廳嘅韓燒加料理放題!原來北角和富中心附近開左分店!Happy Friday放工一於預早book位約埋好姐妹去狂食韓燒!任食放題嘅價錢,星期一至四$268位, 星期五$288位!每人加$68仲可以升級任食加拿大Prime 雪花牛、3A雪花牛、帆立貝、鮮帶子、法式羊架同紅炆牛肋骨等!甜品仲係兒時最愛嘅羅拔臣啫喱添! 最抵係新張期內全單仲有九折!一於午餐都唔食就去放題囉!🥩🥓韓燒加料理放題 $268或$288/位 燒肉:我地點左肉眼扒、特級牛頸肉、牛肋骨肉、牛舌、辣汁五花腩、蝦、雞肉、雞肉腸等!好姐妹最鐘意食肉眼扒,因為原汁原味,肉味香濃又薄好易入口,我個人最鐘意牛肋肉,餣左特別香口又好味!特級牛頸肉肉汁豐富有咬口,薄切牛舌同樣好味!最驚喜係辣汁五花腩!燒完油脂變成薄脆,加上辣汁夠哂刺激!一試愛上!蝦肉肉質扎實,雞肉嫩滑!樣樣都好食又超值!冇得彈 👍👍👍👍🥗前菜:前菜都好多選擇,我地只揀左泡菜同薯仔,因為想留肚食肉 🤣 🥣韓式料理:嫩豆腐湯一D都唔馬虎!味道香辣,材料特多份量足!有豆腐,蜆肉,蔬菜同一隻蛋!份量足夠2人分呀!最後冇升級因為想食下韓國料理,雖
🥩🥓韓燒加料理放題 $268或$288/位
最後冇升級因為想食下韓國料理,雖然最後都係狂燒肉!下次要試埋升級嘅肉同海鮮!