2021-11-11 50 瀏覽
之前已經興左好耐的韓式熱狗,每次經過都好想去試,因為真係好香!見店員都有推介叫SET幾抵,就叫左一個SET 係包2條熱狗,芝士波同埋年糕腸仔串。熱狗方面款式可以任簡,叫左個all in one 同埋 mozeralla and sauusagee,之後店員會問你加唔加糖。加左糖真係有比較好食D! ALL IN ONE 係有薯條粒係面,入面都有mozeralla cheese 同腸仔。醬汁係自己落,我落左ketchup 同埋honey mustard,個熱狗出面炸到好脆,而入面既面包又好SOFT,重點係超級拉絲架!!! 芝士fan應該會好鐘意! 芝士波原來都幾大粒架,食落有少少甜,好食! 朋友大力推介年糕腸仔串,重要係個汁真係幾好食,有少少似日式燒汁個種,而且年糕燒得好煙韌。我們仲外加左玫瑰汁年糕,呢個推介比唔食得辣既人,佢帶有好少的辣味,creamy版的年糕,入面仲有D魚糕~呢個價錢黎講都幾抵食!