2022-10-17
再訪HAND3AG(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)之前食過一次覺得佢啲三文治同沙律都幾好食 今次再黎食過 係輕食之選😋蝦兵蟹將鐵板三文治 ($68)主要材料有軟殼蟹同吉列手打蝦餅 一見到就覺得勁吸引(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 個三文治有滿滿嘅餡料 一啖係無可能食得晒🤣除咗個包之外 軟殼蟹同蝦餅都炸得酥脆香口 配搭生菜同木瓜絲可以減低油膩感 而且佢嘅蛋黃醬份量岩岩好 每一啖都好滿足(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)自家制蟹肉忌廉餅 ($38)忌廉餅一共有三舊 食落熱辣辣 會有淡淡既忌廉味 不過蟹味就唔算太出🥺小食黎講味道不過不失 上次食過呢到啲炸雞感覺好食啲~自選沙律 ($58/4款配料)呢到嘅沙律真係性價比幾高幾抵食❗️份量都幾多 而且沙律菜都幾新鮮 配料都算多選擇~今次配料揀咗豬手、車厘茄、麵包粒同蟹柳 豬手同蟹柳感覺雪得比較耐偏硬😥個人覺得車厘茄同麵包粒係必點❤️車厘茄新鮮爽口 而麵包粒非常酥脆 為沙律加咗唔少分🤤❣️整體嚟講環境都算寬敞 坐得都幾舒服 而且都幾多分店 都幾方便 係輕食首選🤤推薦指數:🌟🌟🌟🌟想睇更多食評 即follow 👉🏻 @siu4mai_inthehouse
蝦兵蟹將鐵板三文治 ($68)
自家制蟹肉忌廉餅 ($38)
自選沙律 ($58/4款配料)
推薦指數:🌟🌟🌟🌟